شهریور, 1402 بدون نظر لوبیا سفید

گوشت و لوبیا غذایی سنتی است که از دیرباز در شهر‌های اصفهان و کاشان طبخ می‌شود.به طور سنتی این غذا را در دیگ مسی تهیه می‌کردند، اما شما از هر نوع قابلمه‌ای برای این منظور می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت لوبیا سفید
گوشت بی استخوان: 250 گرم

قلوه گاه: 250 گرم

سبزی (تره، جعفری، شنبلیله): 500 گرم

لوبیا سفید: یک لیوان پر

برنج خرده: یک استکان

سیب زمینی: یک عدد متوسط

نمک و زرد چوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه گوشت و لوبیا:

سبزی‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

نیازی نیست که سبزی ها خیلی خرد شوند، زیرا پس از پخت، همراه با سایر مواد اولیه کوبیده خواهند شد.

گوشت و قلوه گاه را بشویید و خرد کنید.

سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

لوبیا را که خیس و چند بار آب آن را عوض کرده بودید، در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.

اکنون سبزی، گوشت و لوبیا سفید را در قابلمه بریزید و ۶ الی ۸ لیوان آب به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید و مقداری زردچوبه نیز به غذا اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.

هنگامی که گوشت و لوبیا کاملا پخته شد، آب برنج را دور ریخته و برنج را به غذا اضافه کنید.

سیب زمینی را پوست گرفته و به غذا بیفزایید.

زمانی که تمام مواد کاملا پخته شدن، نمک غذا را اندازه کرده و پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

آب غذا را جدا کرده و کنار بگذارید.

سپس مابقی غذا را با گوشتکوب کاملا بکوبید تا له شود.

اکنون گوشت و لوبیا را در ظرف بکشید و آب غذا را نیز جداگانه در کاسه سرو کنید.

این غذای سنتی را معمولا با نان سرو می‌کنند.

در کنار آن می‌توانید از ترشی نیز استفاده کنید تا سفره‌ای کاملا سنتی داشته باشید.

راه های ارتباطی با مجموعه ما :

02191010826

09190364731

09380369311

 برای دریافت قیمت روزانه حبوبات و دیگر محصولات بازرگانی کانی عضو کانال تلگرامی ما باشید

.@kanitrade

با ما در ارتباط باشید .

بازرگانی کانی

برچسب ها

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =

webbartaran